Open inschrijvingen 2017

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de opleidingen en programma’s van Commercium en kan je zien wanneer de workshops en trainingen plaats vinden. Heb je een vraag over het inschrijven of de data van de trainingen en workshops? Neem dan contact met ons op.


T.O.P. Advies & Verkoopopleiding beperkte capaciteit

Een belangrijk onderdeel van de T.O.P. Advies & Verkoopopleiding zijn de praktijktrainingen die in groepen van zes personen wordt gegeven. In het onderstaande schema staat aangegeven op welke dagen de praktijktrainingen worden gegeven. De groep voor vakspecialisten is altijd op maandag, de groep voor verkopers op dinsdag. De praktijktrainingen duren van 09.30 tot 14.30. Voor aanvang van het programma is noodzakelijk om een intakeformulier ingevuld te hebben.

Voorjaar

Groep A = VOL!

Groep B = VOL!

Najaar

GROEP C:

DatumSessie
11 septemberKick-off sessie
2 oktoberCommunicatie
16 oktoberIn gesprek met de klant
13 novemberDe stappen van het verkoopproces
27 novemberCompetenties van de professionele verkoper
11 decemberHet gedrag van de klant

 

GROEP D:

DatumSessie
05 oktoberKick-off sessie
26 oktoberCommunicatie
16 novemberIn gesprek met de klant
7 decemberDe stappen van het verkoopproces
11 JanuariCompetenties van de professionele verkoper
1 februariHet gedrag van de klant

Webseminars beperkte capaciteit

Commercium verzorgt regelmatig webseminars over interessante onderwerpen op het gebied van Communicatie, verkopen, adviseren en het brein. Houd de facebookpagina van Commercium in de gaten voor aankondigingen voor nieuwe webseminars en meer informatie.


Workshops beperkte capaciteit

Regelmatig geeft Commercium workshops, lezingen, presentaties en trainingen door het hele land. Ben je geïnteresseerd? Volg dan de facebookpagina van Commercium.