BUSINESS EXPERTS

Ria van Tol

Marketing & Sales Support

Ria van Tol

Haar expertises zijn klantgericht sturing geven en het verhogen van rendement en winst in een Business to Consumer omgeving.

Met succes begeleidt en traint ze ondernemers, managers, verkopers en teamleden in het verbeteren van omzet, product- en winkelpresentatie, imago en commercieel beleid.

Lees meer over Ria op LinkedIn.

Bernhard Rittger

Bedrijfscommunicatie & Teksten

Bernhard RittgerBernhard Rittger is een autoriteit in bedrijfscommunicatie en als zelfstandig communicatie-expert verbonden aan Commercium.

Hij schrijft regelmatig over uiteenlopende businessonderwerpen, waaronder verkoop, marketing en klantencontact.

Daarbij ziet hij er altijd op toe dat de boodschap in de juiste stijl en op de beoogde manier bij de doelgroep overkomt. Hij denkt actief mee met zijn klant en zorgt in samenspraak met een opdrachtgever in elke situatie en voor elke bedoeling voor een gepaste structuur en ‘tone of voice’.

Lees meer over Bernhard op LinkedIn

Annette Kempers

Fotografie & Beeldbewerking

Business Expert Annette Kempers

Fotografie is voor Annette een prachtig en veelzijdig werkveld. Voor haar wordt het vooral waardevol als er een breder doel mee kan worden gediend. Zoals het brengen van sterke boodschap, het ondersteunen van een imago, het benadrukken van kwaliteiten, het demonstreren van sfeer en uitstraling.
Zij heeft vele projecten uitgevoerd waarbij de waarde van het merk of bedrijf in nauw overleg met de klant in beeld wordt gebracht. De inbreng van Annette bestaat uit fotomateriaal dat onderscheidend is en passend bij het gewenste doel.

De basis voor haar werk ligt in opleidingen Communicatieleer, Organisatiekunde, Grafische vormgeving en Vakfotografie.
Naast haar werk als fotografe is Annette ook werkzaam als adviseur Persoonlijke Effectiviteit.

Lees meer over Annette op LinkedIn.

Yvonne Slots

Business Support & Juridisch advies

Business Expert Yvonne SlotsYvonne is een expert op het gebied van juridische en bedrijfskundige vraagstukken. Binnen haar functie als trainer en business supporter begeleidt zij ondernemers ten aanzien van deze vakgebieden.

Yvonne is een echte echte doorzetter met ruime ervaring op het gebied van coaching, training en het verrichten van onderzoek. Samen werken we aan uw succes!

Lees meer over Yvonne op LinkedIn