Het Business Support Abonnement On Demand

voor zelfstandige ondernemers, managers & teamleden

 

Succesvolle ondernemers hebben een passie, een focus en een doel.

Als ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Er wordt veel van je verwacht. Men verwacht dat je de juiste keuzes maakt, goede beslissingen neemt, een goed personeelsbeleid voert en ook de financiën op orde hebt.

En dan zijn er van die momenten waarop je denkt:

 

“Hoe nu verder?”

Termijnbedrag per maand: € 127,50 Looptijd in maanden: 4 Eenheden in tijd: 6 Extra tijdseenheden buiten de bundel: € 87,50
SMALL
Termijnbedrag per maand: € 125,00 Looptijd in maanden: 8 Eenheden in tijd: 12 Extra tijdseenheden buiten de bundel: € 85,00
MEDIUM
Termijnbedrag per maand: € 122,50 Looptijd in maanden: 12 Eenheden in tijd: 18 Extra tijdseenheden buiten de bundel: € 82,50
LARGE

Een tijdseenheid bedraagt 45 minuten.

Met het Business Support Abonnement on demand  heb je een zakelijke partner met een aan- en uitknop.
Je hebt een flexibele adviseur en begeleider die zich afstemt op jouw behoefte op de momenten waarop dat nodig is.

Dit abonnement is ideaal voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) die advies en/of begeleiding op maat nodig hebben. Gewoon even een vraag kunnen voorleggen, een situatie bespreken of extra ondersteuning bij het ondernemen. Dit kan een verandering zijn, bij een nieuwe aanpak of een situatie die extra aandacht vraagt. Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige business partner die je met raad en daad bijstaat op het moment waarop het nodig is?

Kies dan voor het Business Support Abonnement On Demand  voor jezelf of je team.

De business support kan face-to-face plaats vinden, maar het is ook mogelijk om de business expert te bellen, mailen of Skypen. Commercium staat klaar voor jouw succes!

foto-ondernemersadvies

Wanneer kies je voor een abonnement?

 • Het verhogen van de omzet
 • Verbeteren van resultaten
 • Het inspelen op marktontwikkelingen
 • Actief op internet en social media
 • Beter leidinggeven

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

 • Je kiest het moment dat je support wilt
 • Kies zelf hoe vaak je support wilt ontvangen
 • Online, telefoon, of in-person contact
 • Je beslist zelf de invulling van jouw abonnement
 • Een vast laag bedrag per maand

Wat kan je verwachten?

 • Uitgebreide bedrijfsexpertise
 • Een onafhankelijk advies op maat
 • Kennis over de markt
 • Stimulerende en motiverende adviezen
 • Samen de perfecte oplossing vinden

Ondernemersadvies

Uiteraard kan je naast het Business Support Abonnement On Demand ook los gebruik maken van de expertise en ervaring van Commercium. De investering per tijdseenheid is dan € 99,- excl. btw. Een tijdseenheid bedraagt 45 minuten.

Ondernemersadvies van Commercium betekent dat je nergens aan vast zit en het is volledig vrijblijvend, zo kan de business expert met jou aan jouw plannen en doelen werken, en kan je zelf verder gaan zodra je daar klaar voor bent.

Succes verzekerd.

Je kunt kansen benutten door de juiste keuzes te maken. Je positie verbeteren zorgt voor meer succes! Ben jij ondernemer en kun je advies gebruiken? Vragen over zakelijke kwesties, het personeel, de verkoopaanpak of internetmarketing komen we bij Commercium veel tegen. Met meer dan 20 jaar business ervaring is altijd een business expert die jou op de goede weg kan zetten. Eén adviesgesprek is al erg handig bij vragen of situaties waar jezelf even geen antwoord op hebt.

Geïnteresseerd, maar niet overtuigd? Commercium bied nieuwe klanten een kostenloos en vrijblijvend adviesgesprek van maximaal 30 minuten aan. Je zit nergens aan vast, en je weet gelijk waar de business experts jou bij kunnen helpen. Voor het gratis adviesgesprek klik je hier en kies je voor “gratis oriëntered gesprek”. Je kiest zelf een tijd die jou uitkomt.

Ja, ik wil ondernemersadvies ontvangen van een echte business expert!