Doelgroepen

Commercium heeft opdrachtgevers van bedrijven in het MKB tot multinationals. We geven hier een overzicht van de soorten bedrijven die we bedienen en wat we voor hen doen, zonder de bedoeling volledig te zijn (dat kan nu eenmaal niet na twintig jaar). Wanneer je eenmaal op onze site gekomen bent, zegt dat iets over je zoekgedrag op internet. Dat betekent dat we je hoogstwaarschijnlijk van dienst kunnen zijn.

Importeurs/producenten
Unieke combinaties van Business Support voor het bedrijf en maatwerk verkoopprogramma’s voor de klanten van de importeur. De support is vaak gericht op o.a. (her)positioneren, internetmarketing en verkoopbevordering. Doel: een win-winsituatie creëren voor de importeur en zijn klanten.

Verkooporganisaties
Bedenken, presenteren en ondersteunen van activiteiten om de omzet te bevorderen en voorkeur te creëren bij de beoogde doelgroepen. Het creëren van een marketingstrategie waarin de activiteiten op alle niveaus (strategisch, tactisch en operationeel) op elkaar zijn afgestemd.

Filiaalbedrijven en franchiseorganisaties
Voor filiaalbedrijven en franchiseorganisaties heeft Commercium supporttrajecten voor de (regio)managers verzorgd of individuele begeleiding gegeven als tijdelijk project aan filialen die extra begeleiding nodig hadden.

MKB-ondernemers
Commercium biedt Business Support-abonnementen voor MKB-ondernemers voor advies en begeleiding op alle onderdelen van het ondernemen. Bijvoorbeeld het uitzetten van een nieuwe koers, personeelbeleid of verkoopbevordering.

Dienstverleners en vakspecialisten
Dienstverleners en vakspecialisten maken vaak gebruik van onze diensten als ondersteuning van hun eigen diensten. Zij kiezen dan voor de expertise van Commercium op het gebied van marketing en verkoop.

Brancheverenigingen
Brancheverenigingen vragen ons vaak om lezingen op congressen en workshops/presentaties voor leden. Onderwerpen die worden gevraagd zijn o.a. trends en ontwikkelingen in de markt, brainclicken, internetmarketing en verkoop.